Innovációra Magyar! Interaktív konferencia 2023

Helyszín:
Bosch Budapest Innovációs Kampusz
Időpont:
2023. április 21., péntek 08:00
Jegyárak:
Joint Venture Szövetség tagoknak: 29.900 Ft
Partnerszervezet tagoknak: 29.900 Ft
Külsős vendégeknek: 39.900 Ft
Amennyiben JVSZ tag és rendelkezik ajándék voucherrel, akkor már automatikusan regisztrálásra került rendszerünkben, így a kedvezményes ár vagy a voucher érvényesítéséhez elég a “bejelentkezés a jegyáruházba” gombra kattintva a jogosultság megerősítéséhez megadni azt az e-mail címet, amire az utalvány érkezett. A jelszó igénylését követően automatikus levelet küldünk a regisztrált e-mail címre, a megküldött jelszóval később bármikor tagként tudnak belépni jegyáruházunkba. Amennyiben tagunk vagy partnerszervezeti tagunk és már regisztrált korábban jelentkezzen be, amennyiben először jár oldalunkon kérjük, regisztráljon be jegyáruházunkba a kedvezményes jegyvásárláshoz.
Foglalások (fő):

Innovációra Magyar! Interaktív konferencia 2023

Helyszín:
Bosch Budapest Innovációs Kampusz
1103 Budapest, Vaspálya utca 58.
Időpont:
2023. április 21.
péntek, 8:00 - 16:00

A Joint Venture Szövetség 2023-ban másodszorra rendezi meg nagysikerű "INNOVÁCIÓRA MAGYAR" elnevezésű interaktív konferenciáját.

Az elnökség és ügyvezetés célja bemutatni a legújabb vállalati innovációkat, a kormányzat által támogatott programokat, aktuális hazai és nemzetközi témákat, valamint finanszírozási lehetőségeket az innováció területén.

A konferencia témáit, a gazdaság minden jelentős ágazatát átfogó, a Szövetség érdekvédelmi szerepét ellátó Szakmai Fórumaink adják.

TÉMÁINK a teljesség igénye nélkül:
– Innovációs ökoszisztéma fontos szerepe – magyar és nemzetközi jógyakorlatok
– Sikeres magyar innovációk nemzetközi piacokon
– Innovációk a fenntartható gazdaság szolgálatában

Szeretettel várjuk Önöket a rendezvényen!


Rendezvényeink
crossmenu